Mesin

Salam dan selamat pagi... Tumpang tanya,kedai mana yang ada jual mesin cek gula dalam darah ar?

24 Các câu trả lời

Saya beli kat lzada. Jenama one touch. Guna mudah harga ada siap pakej ada jual barang asing2.saya beli jenama ni sebab barag2 iteam jarum smua ada jual di farmasi berdekatn dg rumah saya.kira stok hbis x risau brg leh cari famasi sebab tu beli jenama.one touce.ada jenama lain bagus hiiii

Kedai Farmasi Dan online shoopee, Lazada...Cari brand yg mudah nk cari test trips..beli online lagi jimat...beli lh brand gluco Dr. atau One touche.. yg farmasi biasa guna

Farmasi ada sis..tp dia xjual kat rak2 kna jmpa pharmacist yg handle bahagian ubat2 tetkawal tu,,

Sy beli kt nurse di kk je..klu kt farmasi luar hrga lg mhl

Beli d shope murah

5y trước

ya sis.. 😊

Sy beli di shoppe brand accu check rm63

pharmacy ada.watson guardian juga ada.

Farmasi ada. Tapi shopee lagi murah..

Farmasi shopee lazada, ada jual

Beli online je....senang dapat.