Pengalaman Trimester 2

Salam dan hi mommies! Saya sekarang dah 18w untuk first baby, alhamdulillah. Saya nak tahu, apa antara ciri-ciri pengalaman mommies lalui masa trimester 2? So far, saya selalu sangat sakit badan, kadang bangun tidur tu rasa seksa gila sebab rasa sengal sengal dekat sendi walhal tak ada pun salah tidur. Normal ke? Mual pun dah berkurangan tapi masih tak berapa tahan bau kuat macam perfume. Saya dapat rasa baby kick beberapa hari lepas tapi halus je. Ada apa apa lagi tak pengalaman mommies yang lain masa trimester kedua? Nak tahu juga hehehe thank you! #1stimemom #firstbaby #2ndtrimester

2 Các câu trả lời

Beli bantal mengandung yang support tidur megiring. Atau letak je bantal kat kiri dan kanan.