Macam mana nak legakan migrain?

Salam dan hi ibu2 ☺️ Boleh tak kongsikan tips macam mana nak kurangkan atau hilangkan migrain ketika hamil. Kalau boleh nak elakkan dari makan paracetamol.

1 Trả lời

minum air suam atau sejuk ikut keselesaan. masa mandi basahkan kepala, tidur dlm suasana yg sunyi & gelap. makan masa sikit nak pulih. kalau lepas tu migrain jugak berhari2 sampai rasa x selesa, jumpalah doktor ye. mintak dgn doktor ubat selain paracetamol ada ubatnya tu. semoga diberi kesembuhan segera