Bumil +ve covid

Salam Bumil semua.. ada tak yg sedang hamil, mengalami demam, dan positif covid. Apa rawatan kalian. TQ #pleasehelp #baby1st

2 Các câu trả lời

Saya baru 4 minggu dan positif covid 😂 cuma kena banyakkan berehat. jangan stress. pastikan perut sentiasa terisi. makan ubat bila perlu. saya makan ubat demam sekali alhamdulillah kurang sikit. minum air kelapa + limau kasturi + garam makan jambu batu (buah paling tinggi vitamin c) ini yang saya buat. moga cepat sembuh

3y trước

Sy 1st day covid demam panas terpaksa jgk amik panadol paracetamol yg biasa tu.. dlm hati risau sbb xtau bole mkn ke x panadol tu

Moga sembuh. Aamiinn