Scan kandungan

Salam, berapa minggu bole atau sesuai scan kandungan utk first time? #pleasehelp

11 Các câu trả lời

sy lepas test upt trus scan klnik swasta msa tue 4w,dh nampak kantung... lepas tue buat appointment dgn kk dlu,msa 9w buka buku pink...10w g scan klnik swasta alhmdulillah dh nampak janin&jantung baby,skrg sy menunggu hri nk bersalin ja 38w.. hamil ank kedua..

Sy lps comfirm pregnant kt klinik ms tu doktor ckp br 4w jd scan pun x nmpk apa. Dia suh scan lps sebulan. Egat 7 8w la mcm tu. Rupanya dh 9w 5 hari. Dh nk masuk 10w dh nmpk baby sekali dgn yolk dia. Doktor ckp perkembangan nmpk baik

Sy check naik double line, sminggu lepas tu baru p swasta scan,dah 5w. Nampak kantung. Next 8w dah dengar heartbeat. Pastu baru call kk set appmnt Utk buat buku pink. 12w baru buat buku pink.

Seeloknya 8-12w.. klau dkt kk pun first rme ngan doc, akan scan antara waktu tu la

wahhh Alhamdulillah. semoga semua urusan bersalin awak dipermudahkan.

sy scan 9w even though sy xthu pun time tu brpe weeks🤣 ..

if kandungan tiada masalah dan awak pun ok better 10week

6minggu. depends jg

paling cun 10w

8 minggu