🤗 Asalamualaikum

Salam berapa minggu baru dapat dengar jantung baby...saya baru 14weeks

9 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Sy mase preggy 8w dah ade heartbeat. Tahu sbb ade spotting. Check kat emergency. Ingatkan miscarriage. Alhamdullillah. Skrg baby dah lahir. 8bulan dah🥰

2y trước

hai sis . masa spotting tu berapa hari . dan sis mkn ubat apa untuk bg stop spotting .

pg swasta dgr je. guna doppler 23w above boleh dgr. tapi depends org. kalau perut jenis tebai susah sikit la nk dgr.

Degupan sepatutnya 12 minggu ke atas dah kuat dan laju. Ada cepat ada lambat, jgn risau. Depends clinic mana pergi.

2y trước

saya klinik ibu dan anak...swasta juga...tapi kalau rasa Dya bergerak saya rasa juga...tunggu 24weeks....baru ke klinik lagi dengan jantung nya dan scan...

klu swasta, tiap kali scan memg bley dgr heart beat.. klu kt kk, 20 weeks bru bley dgr.. gne doppler..

saya masa scan 9weeks dah ade heartbeat.. selalunya 14weeks janin dah keluar tangan dan kaki..

8 weeks pon dah boleh dgr heartbeat

sya 6mgu dah dgr. alhamdulillah

sy 17w dpt dgr dh alhamdulillah

sy 17wk bru dpt dgr