Baby 6bulan tido mengiring

Salam, baby saya ni baru masuk 6 bulan, dia sendiri mengiring bila tido malam barula dia nyenyak, takpe ke? Atau kene telentangkan dia?#1sttimemom

3 Các câu trả lời

xpe awk, ank sy pun sbaya ank awk, bnyk mengiring dari terlentang, kdg meniarap tp x lama laa, nampak mcm dah lena sy bgi dia mengiring, terlentang tu bila dia sndiri rasa nk terlentang, klau x, duk mengiring kiri kanan..

tak perlu. baby 6m biasanya dah kuat otot leher dia. tapi kalau risau, boleh perhatikan