Urut badan

Salam awak semua saya baru download app ni harap semua dpt membantu saya, badan saya sakit sampaikan saya tak boleh nak tdo. Saya booked tukang urut tapi suami saya ckp setiap kali saya urut akn period! So dia tak bgi saya urut dah tapi bdn saya sakit sngt2 ada sapa2 boleh bantu saya tak? #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

14 Các câu trả lời

First of all, track your period cycle tak kt calendar? Jgn2 u urut time mmg waktu u nk datang haid. Second of all, dah check kesuburan ke husband & wife. Wife dtg period tiap bulan means okay lah tu, but suami tu sperm quality okay ke tak nk salahkan wife & tukang urut? Okay try lah you tak urut. Tahan segala sakit. Nk tengok still period or tak. And fyi, tak dtg period pun bukan bermaksud pregnant. Banyak lagi sebab2 lain

kenapa xnak bagi dtg period ? baguslah dtg period buang darah kotor . Ke suami awk nk bersama tiap hari tanpa ada gangguan period xboleh mcm tu sbb kita perempuan setiap bulan akan dtg period bkn disebabkan mengurut period dtg . Kesian plk kat awk smpai xboleh tido klau xnak mengurut nnti gi klinik beli ubat sakit urat / jumpa je doc mintak cucuk ubat untuk tahan sakit2 badan

ok sye try nak paham kn.. suami awak rse ble awak urut, awak akan period so awak x preggy.. dye mgharapkn awak preggy.. utk mbuktikan teori dye salah, awak x yah urut dlu.. tggu period awak dtg dlu.. period tu memg akan dtg sme ade awak urut ke x..

Menyampah plak org tanya panjang2 jawab sepatah2. Kalau tak tau apa suami & mil fikir, tanya la dorang. Kenapa tak bagi period? Jangan buat andaian dia fikir apa. Kang jatuh fitnah kat suami sendiri plak. Apa benda la

6mo trước

betul. dah kita pulak nak kena memikir maksud tersirat. puasa2 ni lapor tahu hahahha soalan tu pun biar la jelas ni dia pening kita yg baca sekali pening 😅😅

sebelum kahwin mmg tak period ke? tanya mak suami kenapa kalau period? bagus la period sbb tu tanda awak ada rahim boleh lahirkan zuriat. pelik2 mak mertua dan suami awak ni😫😫😫😫

6mo trước

Kan. Saya yang baca ni pun berkerut dahi cuba untuk faham.

dah kenapa tak nak bagi datang period pulak? ke memang sebelum ni kebetulan memang waktu urut tu dekat2 nak waktu period? suami awak tahu cycle awak ke tak?

6mo trước

Kan

mungkin awak tngh pregnant ke,tu sebab suami tidak benarkan urut takut period kn tu tandanya gugur.. begitu ke maksudnya ya.

Sekarang ni isunya apa awak? Suami ngan MIL tak bagi urut sebab taknak awak period, gitu ke?

Bagus ape mengurut kn untuk lancarkan kita punya period or hormon tak stabil..

6mo trước

Ya sis

Semoga urusan TT dipermudahkan..doa yg baik2 je..nk paham ke sudah tidak