anak refuse susu formula dan susu yg diperah

Salam. Anak sy berusia 11bulan, berat 7.6kg. Ape nk buat kalau anak refuse susu badan yg diperah dan susu formula? Sy bekerja, jadi anak sy selalu tunggu sy balik kerja utk direct bf. Nak kata dia tak suka botol susu tu, kami dah tukar 3 jenis botol berlainan. Susu pun dah tukar pelbagai jenis. Still dia taknak minum susu. Ada tips atau pendapat mummy² tak mcm mana nk buat? Org sekeliling pula keep ckp anak sy semakin kurus. Risauuuu 😭😣

2 Các câu trả lời

Bagi susu full cream fern leaf , fapi full cream untuk anak 12bulan ke atas. Anak sy pn berat tk naik2. umur setahun bg full cream naik 1kg lebih sbulan

Anak umur berapa ya puan.?