38 minggu naik berat

Salam ada x mom 38 minggu berat makin naik 1kg...agak2 brapa berat baby 38 minggu yea.. Sy kena scan 35 minggu 2.57 kg da... Skg 38 minggu msi xda tanda2 nak bsalin...

9 Các câu trả lời

Sama macam saya tapi saya baru 36w masa apoinmen hrtu. berat naik sampai 900g terus nurse bagi tarikh buat bp n urine stiap selang sehari. Berat baby tak tahu lagi berapa, last 35minggu 2.78kg. Dia kata hujung2 ni berat takboleh naik banyak sebab takut nanti bersalin ibu blh tekena sawan/ demam. Skrg baru 36w3d. rs mcm tak sabar plak nak bsalin 😅

2y trước

kenak cek bp n urine tak sis 🤣?

Sy scan masa 37w 5d, berat baby 2.34 kg je🥹 kecik sgt bg sy sbb sy kuat makan, tp sy yg makin gemuk 😂 doc pkar cakap masih range normal, doc cakap xpe baby kecik mudah bersalin, bia baby membesar bila dh klua nnti 😅

Sy scan 35 weeks 6 days, berat baby dah 2,9 kilo.. Skrg dah 37 weeks 4 days, msih blm ad tnda2 nk bersalin.. Rs tk sabar nk tnggu baby kuar.. Setiap hr pujuk baby supaya cpt kuar..

okey lh tu 🥲 sy scan haritu bby 33 mnggu berat hampir nk 2.4kg... skng 35 minggu x tahu lh brpe berat bby 😆 doc pakar kata normal je ghisauuu sy ye

2y trước

Insyaallah semoga dipermudahkan urusan

berat sy pla tdk pndai naik2 smpai skrg..now 37 week pun berat tak pndai naik2😂😂..tpi berat baby naik pla

Hi sis sama la kita. I akan scan upcoming Saturday. Hopefully tak melampau la berat baby 😩

2y trước

sya 7.4 gak

Saya skg 38weeks berat bby dh 3.1kg.. besar dh..semoga dipermudahkan urusan kita ye🤲🏻🤲🏻

2y trước

Smoga dprmudahkn urusan... Sy pun agak2 brat bby dah naik kg 38 minggu ni... Sbb brat bdn pn makin naik

aarrrghhh scan 35 weeks berat baby 2.65kg.. hmmm

Sy 35w4d berat bb 3kg. Aduhhh. Doakan sy gak. Admit 7/4

2y trước

Sama due... Smoga dprmudahkn urusan bsalin yea sis