Hi mommy2 Sy tengah dilema ni 38 weeks baby dh berat 3.8kg anak pertama boy boleh ke sy lahir normal

Boleh normal ke berat baby 38 weeks 3.8 kg Sy tak tau sekarang mau macam mana mau ambil keputusan mana yg lebih baik sekarang belum ada tanda2 mau bersalin nak tunggu 1 weeks lagi mukim baby lagi naik kg dalam 1 weeks ni apa patut Sy buat mommy2

2 Các câu trả lời

Saya masa 37week baby dah cecah 3.6kg, cek klinik dpt surat refer klinik o&g hosp. Bila dtg klinik o&g tu diberi pula appointment tarikh lain which is tarikh sewaktu saya 39week iaitu esok 11/6 😂 lama betui nk dpt jumpa doc o&g hahaha. Sebabnya ramai patient..huhu

1y trước

besar jugak tu sis apa2 pun semoga di permudahkan segala urusan ye sis

sis perlu ikut apa-apa shj saranan doctor.kalau anak tlalu besar doc akan bagi surat refer hospital.

1y trước

tq sis tunggu minggu depan ni dtng chack tgo doc ckp apa belum ada tanda2 nak bersalin lagi