Sepnjng Hari baring je..

Hi Salam 😌Ada Tk YG tau apa2 mknan tmbahan ATU minuman utk Beri tenaga time pregnant nie ,sy tau mabuk pening normal semasa mengndung tp sy tngk org lain Ada je YG aktif YG blh buat itu ini ..sy ke 3kali mengndung mmg MCM ni laa rupanya lembek semcm 🥴 #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

hai da yg rse mcm nie jgk ke ? bdn letih, suhu bdn all the time panas, perut lapar tpi tekak xboleh terima makanan tpi pikirkn ank gagahkn jugak makan..perut rse mcm kembung angin..rse loya tpi xmuntah..da yg boleh suggest any drink or food for supplement

Mcm saya la ni.. Tp sy Kuatkan semangat, tp bila aktif, letih balik 😅 baik bedrest je tengok drama series 😁

1mo trước

Saya pun, bila bangun mcm nak pitam. Hb low kan.. So, bangun dari baring, duduk kejap bg stabil, baru jalan. Kuatkan semangat lah.. Memang rasa mual masa berdiri..