Period saya regular, tapi susah nak lekat

Salam ada tips tak mcm mana nak bagi lekat? Sy dah 2 tahun kawen. 2 tahun lepas pernah kena ectopic pregnancy. Bulan 1 tahun lepas sy amek depo injection sbb sambung belajar. Tapi mulai may 2019 sampai sekarang april 2020 period sy amat teratur 28/29 hari. Cuma tempoh period terlalu pendek 3/4 hari sahaja. Pernah jugak kena 2 hari je period. Sy amek clomid 5 bulan masih tak lekat. Punca apa ye sy susah nak pregnant. Past experience ectopic pregnancy or depo injection? Sy ada baca depo injection perlukan setahun utk nyah terus dr badan.

1 Trả lời

Masa etopic pregnancy tu ada surgery buang tiub x.? Kene belah kanan ke kiri.?

4y trước

Kalau dah buang seblah mmg susah sikit nak lekat.. doc sy kata bergantung pada tiub yg lg satu tu.. kalau tiub tu pn xsihat/sempit / tersumbat or pengeluran telur tiub tu xberapa bagus so mmg susah nk lekat.. sbb dulu sy suspect etopic so sy tnya keberangkalian utk sy pregnant semula ada ke x kalau buang salah satu tiub tu so itu yg doc jelaskan kat sy.. tp kalau ada rezeki insyaAllah akan ada ♥️