First Pregnancy

Hi mommy, ada tak yang pernah alami. contoh masa nak p bukak buku, bila kira ikut last period kita sepatutnya dah 8 minggu lebih macam tu. tapi bila buat details scan nampak baru 6 minggu lebih. nak ikut yg mana kalau macam tu ya 😅

2 Các câu trả lời

ada juga stgh org ckp mungkin ikut mommy. sbb dy scan base on size baby kan. so ikut tgk mommy dy tu jenis size kecik @ besar.

macam sy..klau ikut last period dh masuk 10weeks..bila scan baru 8weeks..tp mungkin scan lebih tepat kot