Gatal ruam

Salam. Ada tak mommy dalam ni kena gatal gatal beruam sampai mengelupas kat kemaluan? Btw saya tengah pregnant 16 week

2 Các câu trả lời

Sblm ni sy prnh gatal2 area kemaluan, berpunca dri keputihan, sy pg klinik minta ubat sapu, kerap tukar umderware/pantyliner, slpas kencing kena lap bg kering, skg ok dah

sis refer doktor laa...takut ruam tu jadi teruk, nanti sis ada jangkitan lain lagi...miss v ini kena jaga betul2 waktu pregnant