JUS MAMARIAM

Salam ada sesiapa pernah amalkan jus mamariam...adakah elok utk ibu mengandung dan lulus kkm

JUS MAMARIAM
29 Các câu trả lời

Saya minum okay, hb maintain 12. Tapi ada kawan saya minum tak okay, hb naik sekali je tapi masih bawah 11 and lepastu takde naik dah. Sis try 1 botol dlu, sambil tu amalkan jugak buah2 yg naikkan hb. Try n error

Jus mamariam ni sedap tau sis hehe. Dulu memula dia keluar I selalu beli time pregnant. Alhamdulillah pregnancy journey i okay lepas amalkan jus mamariam ni. Tapi tak perasan pulak ada ke tak kkm approved

Saya pon nak tahu siapa pernah makan jus mamariam ni. Dapat ke mamariam kkm ya? Saya ni nak makan teringin lama dah jus mamariam ni tapi risau pula mamariam kkm ni ada ke tak kan. Siapa tahu ya?

Saya nampak ramai jugak yang consume jus mamariam ni. Tapi saya pon tak pasti mamariam kkm ni ada tak? Ada sesiap pernah beli ke atau tengok labelling produk ni? Ada ke mamariam kkm ni eh?

Saya mmg amalkan dah masuk botol keempat. Ikutkan dia claim lulus kkm but xtaulah. Tp sy mmg hb low. So far xnampak sgt kesan naik hb tu. Mungkin ikut badan juga. Lain org lain kesannya.

Ada rasanya mamariam kkm ni. Rasa macam pernah pegang dulu botol dia tengok packaging mamariam kkm macam ada dulu kalau tak silap. Siapa pernah minum cuba tanya mamariam kkm ada tak eh?

Saya pernah makan jus mamariam ni and tak silap memang jus mamariam lulus kkm sis. Sebab saya pon memang cari product yang ada lulus kkm. So, tak silap mmg jus mamariam lulus kkm

Jus nie ada kkm.saya consume dr awl pregnant sampai skrg...dr hb rndah trs naik.Tp yg plg ketara, saya mmg tak sembelit lps minum jus nie. Kalau bdn saya JMM nie mmg ngam.

Saya masih on TTC tapi dah start consume Jus Ma Mariam untuk dalaman. In shaa Allah baik dan elok sebab kandungan dia daripada ramuan makanan sunnah semuanya 🥰

Sgt elok! Sy amalkn jus ni dari 8w. Hb x prnh low, kencing x kotor dan yg paling best spnjg preggy lgsung takde keputihan. Mmg betul2 bertenaga. 😍😍

3y trước

Hi jus ni tak ada sebarang negative effects kan? Jus ni boleh mengurangkan mual tak? Saya 9week alahan teruk🥺