JUS MAMARIAM

Salam ada sesiapa pernah amalkan jus mamariam...adakah elok utk ibu mengandung dan lulus kkm

JUS MAMARIAM
29 Các câu trả lời

Hi. I nak follow jugak questions ni. Selalu nampak iklan jus mamariam ni but takut nak try. Nak tau jugak berkesan ke tak jus mamariam ni ya?

4y trước

InsyaAllah brkesan

Mamariam kkm ada tak silap. Sebab pernah pegang botol dia dulu. Tapi cuba sis google mamariam kkm kot ada keluar

Ada jus mamariam kkm . Sebab adik saya minum dulu waktu pregnant and tgok mmg ada jus mamariam kkm ni

Memang elok amalkan Dari awal pregnant , HB okay, dan elakkan Rasa mual diawal kandungan

saya da mnumm tp mcm xok so sye tukar pada dailymama hb naikk cptt..alhamdulilah

kalau ad gbs jgn ambik ya sis..gula tinggi.better ambik fresh punya.

sy mnum 1btol jer..alhmdulillah hb cantik.14.9

Wasalam.. Saya minum jus ni.

Saya minum