Berpantang sendiri

Salam .ada sesiapa dekat sini pernah berpantang sndri x ?boleh x share cara2 berpantang?? Terima kasih 🥰

2 Các câu trả lời

blh je pantang sendiri , suami kena ambik perann utama, kita just fokus baby ja, yg lain2 semua suami urus paling2 dlm masa 2-3 minggu sementara kita nak pulih, saya pantang sendiri, dr hal mkn hingga anak2 n rumah semua suami buat, tp masa 30 hari saya dah start drive bawa baby sebelah hntr ambik anak lain sekolah, sbb suami dah start keja.

2 mggu pertama suami kena byk membantu.... awk skdr bgn mandi mkn n susukan bby je.... minta tlg suami mskkan mknan n mandikan bby...atau senang beli je mkann pantang yg hantar hari2 tu...lebih baik kalau suami blh tlg cucikan yak bby... rajin2 pakai stokin...jaga pemakanan...

9mo trước

berpantang sendiri means tanpa suami ke