Baby tak mahu tidur tilam

Salam, ada sesiapa boleh bgtau macam mana nak bagi baby tido dekat tilam dia? Kalau tido siang, memang susah betul tido, kena dipegang atau atas rocker baru tido lama. Kalau malam dia takde masalah utk tido dekat tilam pun. Kenapa ya? 😅 Baby saya nak masuk 3 bulan.

3 Các câu trả lời

sama. kalau tidur atas tilam paling lama dalam 40mins. kalau dalam buai pun kadang 40mins je juga. siang memang susah sikit tidur tapi malam tidur elok.

dia mula kenal siang malam. siang mmg kena extra sikit kerja klu nk bg bby tidur

Kalau dah tempoh lena tidur di pangkuan / rocker, angkat ke tilam pun, anak jaga juga?

2t trước

Ye dia akan berjaga juga kalau saya kalihkan. Untuk pengetahuan, anak saya memang tak dibedung sejak 1bulan lebih. Saya betul2 hairan kalau malam dia elok je tido sampai pukul 5 pagi waktu menetek dia. Kalau siang, saja susah 😭