Arabin Pessary

Salam, ada sesiapa berpengalaman pasang arabin pessary semasa hamil? Saya 7 kali gugur dan skrg pregnant kali ke 8. Baru2 ni doc suggest pasang alat ni. Now dah 17 minggu masih bertahan.

1 Trả lời

Dia just msk kt bwh n tahan dkt pangkal rahim je. Rase x slese je time ltak tu. Pstu ok. Better pasang sbb byk sjarah gugur. Ada psakit sy baby 21 minggu terkeluar cmtu jr. Dia dh 8x gugur

5y trước

Alhamdulillah saya pasang masa Minggu 14 haritu n till now masih bertahan. Tq doc for your respon