Dnc

Salam. Ada sesiap pernah buat dnc? Kandungan sy supposed 8 week tp scan 6 weeks n dr check heartbeat dh tak de due to janin failure. Dr suggest untuk dnc. Is it safe? And chances untuk pregnant balik tu ada ke?

1 Trả lời

Ada risk tp very rareee.. Sy D&C jgk last year mei, doc terus bg folic acid utk 3 bulan, got pregnant on nov..tunggu bersalin je ni

5y trước

Wow congrats u. 😍Yeke. Then amik masa brp lama untuk pantang n tak bersama because this is my first pregnancy.