Lewat PERIOD

Salam, ada ka yg mcm saya lewat period masuk 3 bulan, tpi cek upt negative, scan pun mmang x ada apa2. Kena tnggu smpai period tu dtg atau kena mkn ubat bagi trun drah. Atau biar kn mcm tu.

3 Các câu trả lời

Ada.. kawan saya.. kahwin dari bulan 9 tahun lepas sampai ke harini masih sama.. period 3 bulan sekali.. tp cek semua takda pape.. doktor kata hormon.. kena jumpa pakar utk check up lebih lanjut.. kalau badan rasa something nk confirmkan pregnant kena buat blood test..

saya pernah. tapi relax je masa TU ingat boleh jarak. kira 3bulan baru period. tba2 sekali TU sakit perut sgt rupanya mngndug tapi ektopik satu tu. ada Dua kantug.satu ok dlam rahim

1y trước

Iya sis.

Check hormone. Mintak dr check darah