due date 27/2/2024

salam ada dekat sini yang due date sama dengan saya? tapi disebabkan ada GDM insulin kena admit awal. saya ada tanya dr bila tarikh yang akan kena serah diri on 38weeks. dr bagitahu 30/1 ni which is akhir bulan ni😭🤣😭🤣😭 saya rasa macam cepat je 🤣🤣 siapa kat sini dah ada tarikh serah diri ya? boleh tahu tak korang edd berapa & serah diri berapa hb?

26 Các câu trả lời

Saya edd 24/2…tpi gdm on insulin😅…doc ckp 38mnggu kena brslin dh…6/2 ni bru nk jmpa pakar untuk tarikh brsalin…hritu scan baby songsang hrap nnti baby dh pusing lah