Tekanan Darah & Ujian Air Kencing

Salam, ada dak pernah kena ambil tekanan drh dan ujian air kencing secara berkala dekat klinik mcm 1 minggu 1 kali / 2 minggu 1 kali sbb bacaan tekanan drh masa check up agak tinggi dari biasa ? Nak tanya.. kalau buat di klinik swasta berapa ya ? Sebab saya nak cuti selalu tak dapat.. saya kerja.. nak masuk lmbt nt ptong gaji pula.. mohon bantu.. jika ada yg prnh ada pengalaman..

1 Trả lời

dulu sye buat dkt klinik swasta free je. buat dkt farmasi pon boleh free jugak. xpon beli je mesin dia tu kt shopee. dlm rm39 sye beli. brand cofoe. sbb benda tu sampai lps bersalin sye guna lagi, sbb masa checkup hari tu bp sye tinggi. doctor suruh monitor dulu 3w.