Bayi masih melintang walau dah 32w

Salam. Ada cara tak nak bagi baby pusing kebawah. Risau dah nak masuk 33w dah ni. Kepala baby masih belum kat bawah. Sy ada GDM. Doc kata ada kemungkinan kne bersalin awal. Harap sempat la bagi dia pusing kat laluannya. #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

sy pun sama mcm sis... 32 minggu... tpi bby msh berada dlm keadaan melintang.... dktr x bg urut kt mna2 bidan... berbahaya... xpe, sis...kite tggu hingga 34-36 mggu... moga bby dh trun kebawah... insyallah...

hurm..dr pnglmn sy dlu..sblm bersalin doc akn buat ecv pusingkn bby pd kedudukan yg spttnye..jd puan jgn risau2 k..just think positif..in shaa Allah smua baik2 shj..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

4y trước

Betul kata puan azzahrah ni. Berkenan GDM mmg kena bersalin awal. Moga dipermudahkan mommy bersalin nanti. Selamat bertemua baby baru👶 #TAPSupermoms #TAPactiveusers