URI DI BAWAH

Salam .....22weeks . Scan detail uri masih di bawah . Normal ke ?? Tp alhamdulillah gender dh nmpk 😁

2 Các câu trả lời

Saya pun 22 week . Sblum ni scan uri masih kat bawah. Mda2hn nnti appt dgn klinik uri da kat atas. Saya pun risau juga. Sbb doc asyik ckp uri kat bawah. 😅

3y trước

tuula ,doc cakap tgu 28w nti scan lagi...nk tgk uri

sy x pasti sbb x de pngalaman uri kt bwah tp kalau ikut ap yg doc bgtau uri sepatutnya ada kt ats..

3y trước

tuula...tp doc ckp tgu 28w nti bru tgk balik uri naik ke blom . so far baby semua ok