Stress dgn ckp org

Salahkah sbb sy x merancang ..sy keguguran twins bln 5 lepas , sekarang sy prengnant daa 8 minggu..mulut org ckp cepatnya dah lekat balik dan ada jgak yg ckp tunggu setaon dulu baru prengnant balik,ermm

42 Các câu trả lời

gitu la kalo mulut org sis...da Allah bagi rezeki awal..org to sbnarny xde modal or nk tnjuk pndai..salu sgt jmpe manusia cmtuh..

tenang sis..sy pun pernah miscarriage tahun lepas.sebulan je.trus pregnen balik.skrg baby dh 9m.alhamdulillah sihat sokmo hihii

Besa lh mulut orang ssah kta nak ttup..abaikan Jak lh..uda kna bagi rezeki nda akan kta mau tlak..kta Hanya mmpu mrancang..

ckp je dah Allah nak bg rezeki, xkan nak tolak...org mmg sdp mulut je, sb bnda free....bkn kna byar pun utk mengata org

biala yunk pe org nk ckp..bkn die tlg bli mcm2kn..biala kte y bwk kite y jge.,allah hanta awk rezeki awai..jge dri nah

samalah saya. gugur bulan 5.. skrg dah 9weeks. sy pula sebaliknya, lps gugur org asyik tanya je bila nak ada isi😅

Abaikan je ckp2 org tu sis💪💪💪.. makcik bawang ada di mana2.. syukur Tuhan dh bg rezeki.. fikir positive

Alhamdulillah & Tahniah ...Sis ignore sj apa org2 nak ckp ya, yg penting jaga kandungan baik2.

sy gugur bln 6..bln 8 dh pregnant semula..skrg dh 11 minggu..alhamdulillah rezeki...

4y trước

alhamdulillah ,tahniah sis

saya x ambil peduli pn dgn mulut org.biasa la.yang penting rezeki Dari allah.