pertanyaan

salah kah kalau suami isteri duduk asing atas kerana masing2 kerja jauh2 ? dan si suami bank in duit tiap bulan itu adakah ianya menyusahkan??.

10 Các câu trả lời

si suami tu bankin duit bulan bulan dekat si isteri sebab wajib bagi nafkah. takde makna nya menyusahkan. dah memang tanggungjawab suami. kalau duduk jauh jauh sebab masing masing kerja jauh tu tak tahu la. tak salah kalau masing masing okay

klu x bg by hand mmg dia kena bank in la duitnya..x susah pun skg bole transfer online je sis..dh mmg tgjawab si suami pun..klu rasa tu pun susah xpayah la kawin huhu..

Memang tanggungjawab suami kna bgi nafkah. Walaupun kita xsediakan dia makanan sbb dia jauh, tpi kita yg melahirkan & jaga anak2. Xkan nk 'em em' free je

Sebelum nikah n pergi kursus kahwin suda dijelaskn nafkah itu wajib.actually dlm prkhwinn no words as "menyusahkan" tp komitmen n tanggungjwb.

Aii xkan xthu tanggungjawab beri nafkah.. Menyusahkan ape nye.. Dah mmg tanggungjawab

Memang tanggungjawab suami bagi nafkah pada isteri kan. Siapa y cakap menyusahkan

Knp plk mnyusahkan .. kan kmu adelah isteri dia... dan itu adlh tnggungjwab dia

Tak pon mnyusahkan..Kn tu tnggungjawab seorg suami bg kat isteri blnja..

5y trước

lantak je kt yg fikir mcm tu..Sis bt msuk tlnga knan kuar telinga kiri..Xpyh smpn dlm hti..

Tanggungjawab..

Tanggjawab diaa