minyak angin

Sala.. nk tanyela.. time pregnant ni, boleh x sapu minyak angin kat perut ?? Asik krem je rase.. jumpe doc, die ckp normal sbb bby makin besar.. tp lupe nk tanye pasal minyak angin...

1 Trả lời

Bhgn badan lain boleh sapu kecuali perut.. sbnrnya xde apa effect sbb baby dilindungi dgn lapisan kulit & air mentuban bersuhu badan, tp better avoid drp sapu d perut..

5y trước

Mcm mengeras ye sis? Sy kena masa masuk 9bln.. xleh buat apa pn time tu.. byk berehat je, usap² perut ckp ngn baby.. elakkan mkn mknn pedas..