Doakan utk Sya, besok jumpa pakar NK decided kena operation bila. Sepatutnye due 16/4 ni 😔

5 Các câu trả lời

Saya pergi checkup kat kk tadi doc bagitahu kemungkinan kena czer sbb perut baby besar takut tak lepas bersalin normal.jumaat ni kena tunggu keputusan doc hospital pulak. Next week dah kena serah diri . Doakan saya semoga dipermudahkan bersalin nanti🤲🏻

4mo trước

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti 🤲🏻

sy due 6/4..tp sbb early prgnncy after czer aritu..jd kne 2nd czer 20/3 ni.Doakn sy jugk yer..org ckp czer ke2 + sakit😩

sis now 35week ya? sbb due lbh kurang saya. mcm sy pulak 36 week nnt doc nk jumpa sma ada czer ke tak huhu 😫

4mo trước

saya cmfm 36 weeks 1 day.. 20/3 czer.. Semoga sis dipermudahkan segala urusan bersalin nnty. Aamiin 🤲

sy due 13/4 tp 21/3 ni sy serah dri cucuk dexa 23/3 sy czer ..bby twins gdm ..

4mo trước

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis. Aamiin 🤲

semoga dipermudahkan urusan mummy ❤️..kne operation sbb apa tu?

4mo trước

Aamiin ❤️.. Terima kasih 🌼