hi mummies saya harini start sakit gigi. gigi bongsu dah tumbuh lama. gigi saya tak da rosak😩 help me bedengung kepala

2 Các câu trả lời

Sy pun kena gigi plg bongsu sakit tu sampai mlm pun xboleh tidur 🥲. Sy dh pergi dentist doc ckp gigi sy xboleh cabut sbb kne xray dlu..xray time pregnnt xboleh sis..doc just advise sy gosok gigi lps mkn, beli pencungkil gigi n selalu bersihkan tmpt gigi bongsu tu n kumur guna listerine. Lps seminggu baru berkurg. Sis pergi jumpa doc dulu ye

3y trước

terima kasih sis . sakit gigi betul menyeramkan

Sila jumpa dentist