nak tnya. siapa pnh rasa mcm mna sya rasa . dlm pkol 5pagi tdi. perut sya mngeras smpai sakit pingg

sakit sgt2.mcm contraction nk brsalin tu, smpai brpeluh. smpai kn mnngis menggelupur la . dok gosok perut, sbb xblh tahan . dlm 10 mnit jugak sakit nya. pastu hilang slow2 ... knpa . tu di namakan cntraction palsu kee ?? btw sya bru 33week

2 Các câu trả lời

Kalu sampai xboleh Tahan, lebih baik pergi hosp sis. Apa apa pun dahulukan ibu and baby. Semoga dipermudahkan urusan sis ❤️

A'ah sis, kalau makin kerap terus pergi hospital