baby bergerak tidak kerap, tapi terasa sakit , keputihan makin pekat dan banyak, tapi tidak berbau,

sakit sehingga bahagian pundi kencing terasa ngilu

1 Trả lời

adakah ia normal untuk masuk minggu ke 35 untuk kelahiran yang ketiga

8mo trước

normal..klau sakit tu mungkin brickston hick..contraction palsu..klau makin kerap n kuat contraction tu dh kne get ready lah..n ready for any sign mcm kluar darah, pecah air ketumban dan contraction paling kuat smpai tangkap pinggang belakang..dh bole ke hospital direct