sakit pinggang

sakit pinggang sgt bru 18 week 😢😢 nak pusing bdn pun sakit ada x ibu2 mcm sye???

2 Các câu trả lời

Normal kali, sy pn sma start je tau preg pinggang dah x mcm dlu. sy dah 6bln lebih, sakit pinggang x ampun dah. tulang pinggul pn ngilu je tiap masa lagi2 kalau dduk atas kerusi. Krja sy mmg baring memanjang je skg bediri msa buat krja dlm rmh je tu pn kena rehat2 sbb x tahan sakit pinggang dan tulang pinggul ni. Dah tnya dr masa cek up, dr mmg kata normal sbb kandungan makin membesar, jaga postur duduk klu blh guna bantal kalau tmpt dduk keras.

1y trước

tq sis ... aaah betul mmg rsa smpai tulang pinggul sya pun sama mcm tu

normal dan xde ubat. sy both pregnancy rasa mcm tu. lagi baby membesar lg mcm2 kita akan rasa. akan hilang selepas bersalin