nk tny skrg 38weeks sy dh start sakit skit mcm senggugut misv pn dh skit siang td kerap lak sakitny

sakit mcm sengugut

1 Trả lời

Dh dekat la tu sis. Mungkin contraction. Sy anak dua ni pun confuse pasal contraction sis. Sbbnya sampai clinic nak check up dh 3cm. Sblm tu sakit lah pinggang kadang sampai terbongkok2. Tetap gigih masak sambil duduk 😂 Tapi awk tenang2 je ya. Kalau kerap sgt timing pergi hospital check k. Pastikan beg hospital dh ready dlm kereta ye