Doakan saya hm 😢😢

Sakit macam senggugut , mai hospital check laluan baru 1cm , ingadkan boleh balek tapi scan check baby tadi ayaq ketuban kurang banyak , so admit wad , terpaksa induce besok 😌 Dahlaa 4 kali kena cucuk sampai bgkak tangan ☹️ nurse caqi urat tkjumpa , depa kata urat halus sgd 🙁 , Doakan saya dipermudahkan urusan 😌 #firstbaby #1stimemom

Doakan saya hm 😢😢
30 Các câu trả lời

Lebih kurang macam kes saya masa pregnant anak sulung.. Masa tu pregnant 37weeks.. Tengahari tu saja pegi scan kt hospital swasta.. Masa tengah tunggu turn tu tiba2 rasa macam kain basah.. Taktau la sama ada basah ke sejuk ke 😂 lepas tu doc tu check dah 2cm,darah pon dah keluar.. Terus suruh doc tu buat surat,pegi hospital besar.. Masa buat ctg tu nurse tengok denyutan jantung baby dah tak tentu hala.. 2 org doc datang check ctg.. Lama jugak buat ctg masa tu then doc bagitau yang kena bersalin jugak haritu sebab jantung baby dah lemah.. Terus masuk labour room

Sy pon kene mcm awak.. Habis tgn dicucuk2nya sbb xjumpe urat.. Dua2 tgn kene cucuk.. Sy doakan semoga urusan awak dipermudahkan n selamat semuanya... Insyallah..

4y trước

Cucuk dkt tgn.. Tiub untuk masukkan ubat or air dkt tgn kite tu..

Ya allah kau permudahknlh urusan bersalin puan ain.. N lindungilh kndungan serta dirinya dari segala kesulitan proses bersalin... Tk cre ye sis💕

Alhamdulillah selmt bersalin ye sis dn selmt berpantang..best nye dh bersalin.. sy ni dh 39 mnggu 1 hri xde tnda ape lgi😩tkut kna induce😭

4y trước

Saya hritu 39minggu 6 hri. Dr check rahim tinggi lg n laluan takbukak lg. Induce. Sebab baby besar. kalau tggu lgi lama takut ceaser. Alhamdulillah okay ja induce. Takda laa sakit seteruk mcm org cakap. Sama jaa sakit contraction mcm tkinduce.

alhamdulillah trima kasih yang mendoakan saya , saya dah selamat bersalin , tnpa induce

4y trước

sma2😊

Semoga dipermudahkan smua urusan & semoga bby dan ibu selamat..aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan akak♥️mohon kuat kak👶😁

semoga dipermudahkan sama mcm saya air ketuban kurang 🤭

semoga dipermudahkan urusan sis selamat ibu & Baby Aamiin.

Semoga semuanya dipermudahkan, ibu dan baby sihat amin