Sy preg 13weeks..kalau sakit kepala tmbah dgn mata senak..hari2 rasa yg sama..normal k x?

Sakit kepala beserta senak mata

1 Trả lời

Klu baca dkt apps ni ada tulis symptom, dia ada kata akan rasa sakit kepala masa week 14. Saya hari2 sakit kepala smjk 14weeks sampai skrng 15weeks. Normal mybe nak masuk 2nd trimester tu, just Have a good rest mungkin other week symptom lain pulak😂

1y trước

Saya pun pening awal haritu, ni dah sminggu lebih pening hari2 dari pagi sampai malam. Layan je la kita 😂😂