Ubat kuatkan rahim

Sajer nak share pengalaman sakit hati Hospital Kjaan punya layanan mgu lepas. Harap ia blaku pada saya jer dan harap mami² semua dilayan baik² dan elok. Saya ke ED Hosp pada hari Selasa sebab sakit pinggang & perut since Ahad. Tp xder spotting or any discharge. Sampai sana, buat la scan atas & bawah bagai serta test urine. Selesai semua jumpa doktor then doktor just kata saya overthinking & terlalu berhati² sangat sampai benda biasa pun saya dtg ke Unit Kecemasan 😭 then siap pesan kalo ada tumpah darah br saya perlu dtg ke ED 😵‍💫 Btw, naper saya terus ke ED sebab saya saya dah ada history 3kali gugur & pregnancy ini adalah adalah 1st time tuk saya seteleh menanti 13 thn. So, salah ker saya rasa extra risau & bukankah kita perlu elak kan keguguran blaku? Tp kalo dah bleeding br nak ke Hospital then untuk apa ek? 😓 Bukan tu dah kompem² dah miscarriage ker? 😭 ##firstmom #justsharing #sakithatisgt2

4 Các câu trả lời

sama laa sy mase pergi hsptl n bg thu dktr ada mkn ubat kuat rahim pun dia ckp tak perlu pun sbnrnya ubat tu... tp g klinik swasta sy bg tahu apa mslh sy dktr trus bg n asbab mkn ubt tu sy dah xkluar spotting lg... kcuali klau sy tllu byk gerak atau penat je akn kua...time tu sy akn cba kawal n rilex bykkn mnum air pastu ok balik...