Due 1st May 2021 (Second Pregnancy) (Tuesday, 24 Nov 2020)

Saje nak tengok kita ada geng tak 😂 siapa sini due May 2021 ? #pregnancy #may2021 #babypkpp #babypkpb #babypkp

80 Các câu trả lời

pkp bulan 3 duduk diam2 dlm rumh april last dtg bulan mei trs tahu lekat walaupun sy masih mkn pil perancang ter miss sehari je sbb lmbt pergi beli ubat. #26Nov20  #TAPSuperMoms

Sy 30 april 2021. Rasanyaaaa 20 april sbb scan baby sllu besar dri tarikh. 😂 risau pulak fikir taun dpn kne bsalin sorg2 sbb covid ni 😩

May 31 2021 insyaAllah doctor nak tukar due date d awalkan sbb scan 11w da mcm 13w 😁 Baby SyawaL AidiLfitri laaa nmpak nya kita 😂

Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻😊

sy, ikut due date apps dgn due date dr bagi sama jak tapi rasanya awal kali ni sbb 3rd ceaser + BTL juga

Sama tarikh lahir sy.. Best sambut birthday nnti.. Semua cuti.. Due date sy pula 15/3/2021..

11 may 2021 due tp end on april da kena bsalin...puasa lak tu...x raya la kita

Ikut tarikh last period 12/05/2021. Tp ikut scan 19/05/2021. First baby ❤️

Sy due 21hb 5 tpi mgkin awl sbb ni bby ke 3 czer jgk sbb 1st n 2nd czer

end of may second baby juga semoga dipermudahkan urusan kita 😍