Tarikh EDD bulan 8 korang berapa haribulan?

Saja tny tarikh edd korg..kot ade sama tarikh ke nnt 😂

96 Các câu trả lời

9hb 8.. tapi hati kuat ckp akhir buln 7 bersalin..

1y trước

Sama la kita..saya pon rasa bulan 7 dah bersalin..sbb anak pertama 38 week 2 day..semoga di permudahkan urusan semua..

Saya 25/8/2023.. misi tak bagi lebih dari tu sbb ada gdm diet control.

InshaAllah 13/8 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita semua🤲

1y trước

insyaallah..semoga dipermudahkan semua urusan mengandung & bersalin kita semua nnt..aminnn 🤲

2/8, tapi riso klua hujung bln 7 😅 apapun semoga kandungan sihat

1y trước

same la sy 11/8 tp rmai yg Kate menungkinan klua hujung bulan 7 . ape ii pon semoga dipermudahkan segala urusan Dan bby sht cukup sifat. amin

31/8 tpi harap 1/9 boleh sambut birthday dengan saya 🤭🫰🏻

9/8.. semoga diprmudahkn melahirkn anak prtama ni.. aamiin

7/8 🙋🏻‍♀️ , baby boy is cominggg 🥰

1y trước

hehe..sama gak boy insyaallah..mudah2an dipermudahkan 🤲

11/08 . semoga sihat selalu dan selamat bersalin. . amin

23/8/23 for second baby.. same month with he/her sister

7.8 due tp 38 minggu serah diri . hujung bulan 7 ni la