Luahan hati

Saja nk meluah,sy bukan apa tau tp bila mil dtg umah kdg sy serabut dgn dia.. Yerla budak tido disuruhnya bangun dahla kite ni penat nak tidokan anak.. And anak sy pulak jenis nak berdukung je mmg penatla and bila time dia tido time turlah kite nak tido skli ataupon bt kerja rumh tp bila dia dtg je msti sbuk nak kejutkan anak sy.. Pdhl cucu dia dh ramai tp sbuk trhegeh ii nak main ng anak sy jugk bukan tak bg main pon tp bukan masa tidor dia.. Dan belom lagi part dia sntiasa push bapak dia suh bg makanla suh bg makan nestumla.. Anak sy baru 4bulan lebih kut bukan masuk 6bulan lg pandai ii lah saya bg dia makan macam mana.. Pening kadang bila dia suka masuk cmpur urusan hidup saya.. Nak kata depan haa takot nnti terasa nnti kata menantu derhakalah apalah.. Kalau ng mak kite sndiri kan bolehla kite tgur balik ng mertuaa em harapkan anak dia je tgur balik

1 Trả lời

fham perasaan awak..sya pn bru kena ngn family sndiri..stress sngat lgi² time pantang bby dh laa kuning..sya nk bgi susu..ktanya bby dh tdur x pyh bngunkan..mmng mkin naik laa kning klau mcm tu..dh explain pnjang² pn x fham jga..bby dh 1 bulan dsurh bgi mkan..nk bgi bby knyang brapa lama pn x tahu laa.. normal laa klau bby stiap 2 jm nk susu..last² sya buat x tahu je..ank sya tpi pndai² je nk atur