Clearblue scam ke tak ?

Saja je nak test waktu tengah hari, dah makan minum macam² masuk dlm badan, biasa kita kena guna air kencing awal pagi kan, nak tanya clearblue ni pernah tak scam org ? atau jenis ni memang boleh dipercayai 100% ? Dan apa maksud 3+ tu ??

Clearblue scam ke tak ?
2 Các câu trả lời

clearblue ni accurate je. bila hormon hcg dlm bdn tinggi, boleh detect even buat pagi ke ptg ke mlm ke. mksd nya bila dh due period lebih dri sebulan, buat pagi ke ptg ke boleh je detect.

3+ tu rasanya dah 3 weeks ke atas usia kandungan