Upt clearblue.

Hi mom..nak tnya Sape pernah guna clearblue jenis mcm ni??nak tnya..keputusan dia akan hilang dlm 10 minit keatas ye?sebb gambar pertama tu test (wktu mlm) naik + dlm masa 28saat hingga 10minit msih +ve..tpi pgi ni tgk smula clearblue (gmbr 2) hampir jadi - ...kenapa eh jdi mcmtu?? Memng keputusan clearblue ni xkn thn lebih dri beberpa jam eh?#ingintahu #firstmom #pleasehelp

Upt clearblue.
4 Các câu trả lời

Normal awak. Semua jenis brand UPT pun macam tu jugak. Sebab tu nak baca result kena 10min ke bawah. Atas 10min dah tak boleh ambil kira dah walaupun tiba tiba naik double line atau line hilang. Tetap tak valid untuk baca. Bila dah lama akan jadi evap line. Apa yang penting result awak positive. Tahniah!

1y trước

Sama-sama. Jaga diri🌹

clear blue mmg mcmtu klau lma sgt dh akn hilang, klau pkai yg digital tu pun sma

Kalau masi was2 blh try guna upt lain mcm dipntell ke.

alhamdulillah tahniah