Assalam... Ada x mommy dalam ni pernah guna gender test korea ni... Tepat x yg keluarnya... 😅

Saja je beli utk suka2 😆 boy or girl x kisah... Yg penting sihat hingga ke bersalin nanti... #ingintahu

Assalam... Ada x mommy dalam ni pernah guna gender test korea ni... Tepat x yg keluarnya... 😅
2 Các câu trả lời

sy dok beli jgk sis...saje suka2 😅😆..mmg blue..tp Ada jgk pink...mmg mghrpkn blue la..sbb yg sulung girl.huhu..dpt girl LG xpela .jnji sihat