Scan gender

Sabtu ni saya nak pergi klinik swasta, nak scan gender, kandungan dah 20 weeks.. tapi risaulah kang nanti baby tak bagi kerjasama.. kita suami isteri dah semangat nak shopping barang baby sikit2.. memang boleh beli brg unisex tapi lagi semangat lah kan klau dh tahu gender?.. so ada tips tak untuk pujuk baby supaya beri kerjasama semasa scan? Meh share tips.. #ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Trả lời

Mcm saya hari tu pon xtunjuk. Tp nnt pandai2 dr kacau baby utk dorg gerak.