EARN WHILE AT HOME

Sa mga mommies na tulad ko, gusto makatulong sa mister. Sagot na po iyan ng "CHAT KITA" Isang Messenger bot na maari mong pagkikitaan *Unli to sawa bess! Take Note: 115 lang po puhunan! For more further details Beep me up!

EARN WHILE AT HOME
1 Trả lời

how

5y trước

✅✅Complan ChatKita115✅✅ ❤️CEO: Mark Shepherd T. Nanong ❤️Soft Launch: 🔜 to launch and pioneering company. ✅ChatKita Complan✅ Ways to Earn:😍😍 ✅Unlimited unlimited ➕ Solve Addition - 0.02 per correct answer, no ban. ➖ Solve Subtraction - 0.03 per per correct answer, no ban. ✖Solve Multiplication - 0.05 per correct answer, no ban. 🔠 Jumble Letters- 0.03 per word correct, no ban. 🔜 puzzles quizzes and games 🗣️👥Refer Friends - ₱40 per friend activation 🤩1st level Indirect refer-10 pesos 🤩2nd level indirect refer - 5 pesos 📝 Requirements:✔️ ✔️Messenger App ✔️115 pesos membership ℹDi kailangan ng invite para maka-payout Minimum Payout: 300 Options: 300, 500, 1000, 2000 at 3000. ℹ FRIDAY request, SUNDAY TO THURSDAY release😍😍 ⏲️⏲️ Friday, 12:00 AM to 11:59 PM ❤ 👉Via Gcash, Paymaya at Coins less 7% for processing fee. 👉Via Palawan at Cebuana less 7% for processing fee and charge fee. ☑️ PAPERS ON PROCESS ☑️DTI SABAY NG PAG LAUNCH NG SYSTEM 🥰 📣📣 Weekly Maintenance every Saturday f