Sa mga breastfeeding moms what vitamin supplement are you taking?

3 Các câu trả lời

I only take Vitamin C. I don't take any multi vitamins kasi inaantok ako. I just make sure I have lots of fluid intake. Malakas naman ako sa juice and soup so it helps boost my milk supply kahit more than 1 year old na baby ko.

I am taking Usana Essentials 2x a day (disclaimer: hindi po ako distributor). I also drink a lot of water to keep me hydrated. Kapag weekends if may nakita akong maayos na tahong, nagluluto kami.