ade ke yg sma cm sy.. sy d sah kan mengandung n skrng yg 6w 6dy smlm drah keluar cm dtng bulan..

p kecmsan dktor ckp normal#seriusnanya

3 Các câu trả lời

Sy dah 3 hari keluar darah. G klinik dr cakap takde pape. Siap scan n guna spekulum kat bawah. Alhamdulillah dr cakap normal jgk. Cumanya kalau ad pendarahan teruk atau sakit2 boleh terus refer klinik @ hospital

Kalau doc ckp normal tu alhamdulillah sis.. Sbb mmg ade org y pregnant tp period setiap bulan smpai 9 bulan.. Moga awk n baby sihat ok

so ape y awk risau..n ape y doc ckp normal