Threaten miscarriage

Risau keadaan baby dah masuk 13w1d. N hari nie ada brownies spots. Pergi klinik doc diagnosed "threaten miscarriage ". Mampu ke baby bertahan? Soalan doc " u ada stress ke?" Rasa sedih sgt bila scan heart rate baby 65 je.... Mampu ke baby bertahan? Ada cara utk selamat kan? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

doc takde bg ubt duphaston tuk kuatkan rahim ke. so far tuk keadaan cmni kne bnyk bedrest je dlu

1y trước

ada... baru mkn dah 2 hari... tp masih ada spotty sikit²