Harini sy dah 32w5d ..tp disahkan ada kencing manis plk, mcm ² sy pikir..

Risau dgn bby..bhya ke kalau ada kencing manis ni?

2 Các câu trả lời

ikut saranan doktor utk jaga makan, buat diet control. nanti kena cek bsp. kalau salah satu bacaan tak cantik, doktor akan decide nak on ubat/insulin.

2y trước

takpe buat bsp betul2 dulu ye. selalu kk bg peluang 2x utk tgk bacaan tu. kalau kali ke-3 masih tak ok, baru doktor yg bgtahu on ubat/insulin. kdg ada doktor terus on insulin. mcm sy, doktor bg ubat dulu. & Alhamdulillah dah terkawal.